Hjem / Nyheter / Bransjenyheter / Hva bør vi være oppmerksom på når vi bruker industrihansker? Vi får vite det først etter å ha lest dem.

Hva bør vi være oppmerksom på når vi bruker industrihansker? Vi får vite det først etter å ha lest dem.

Under prosessen med bruk av industrihansker er det viktig å huske at størrelsen på hanskene må passe. Hvis gummihanskene er for stramme, vil det begrense blodstrømmen inne i kroppen, noe som gjør det veldig lett for folk å overarbeide og føle seg ukomfortable i arbeidstiden. Hvis hanskene er for løse, vil de lett falle av når de ikke er følsomme under bruk, til en betydelig reduksjon i produktiviteten.
De valgte industrihanskene må ha en viss beskyttende effekt. For eksempel, når du velger antiskjæringshansker i rustfritt stål for bomiljøer, er det ikke mulig å bruke syntetiske garnantiskjærende industrihansker. For å sikre sikkerheten og den beskyttende effekten til industrihansker, er det nødvendig å sette en tid for å erstatte dem med nye. Hvis levetiden overskrides, kan det forårsake skade på armer eller hud fra omverdenen. Under prosessen med å bruke industrihansker, er det nødvendig å sjekke når som helst og hvor som helst for små sirkulære hull eller skadede områder, spesielt i fingergapet. For industrihansker kan sikkerhetskontroller utføres ved bruk av luftinjeksjonsmetoden.
Når du bruker gummihansker, er det nødvendig å være oppmerksom på påføringsstedet. Hvis en gummihanske brukes forskjellige steder, kan levetiden variere. Ved bruk er det viktig å ta hensyn til sikkerhet og ikke kaste industrihansker som er forurenset av miljøet for å unngå skade på andre. Hansker som ikke kan brukes midlertidig bør også plasseres på et åpent område. Når du velger industrihansker, er det viktig å være oppmerksom på riktig metode for å unngå å utsette skadelige stoffer fra industrihansker til huden på menneskekroppen eller de øvre kantene på klær og bukser, noe som forårsaker sekundær forurensning.
Ikke bruk industrihansker sammen med andre, hovedsakelig fordi den indre strukturen til industrihansker ofte kan vokse mange bakterier og organismer, og bruk av gummihansker sammen kan krysse infeksjoner. Før du bruker flere industrihansker, er det nødvendig å rengjøre begge hender og bruke gummihanskene på et rent område. Ellers kan bakterier lett vokse. Etter å ha fjernet gummihanskene, rengjør begge hender og sett inn litt fuktighetskrem for å supplere planteolje. Før du bærer industrihansker, dekk til sårene. Huden tilhører den grønne muren, som kan motstå ytre faktorer og hindre bakterier og virale kjemikalier i å komme inn. Ikke overse all rødhet eller stikk i huden for å unngå forekomst av hudsykdommer og andre hudsykdommer. Hvis armen opplever tørrhet, kløe, blemmer etc., er det nødvendig å søke medisinsk behandling. Pass på å ta av deg gummihanskene når du vinker eller danser med venner.
Prinsippet for valg av lengde på gummihansker er at jo færre ermer i klærne, desto lengre skal lengden på gummihansker velges. Hvis du bruker kortermet, ermeløs vest eller stroppeløs vest, bør du bruke lange hansker. Hvis du vil lære mer om saueskinnsgummihansker, husholdningshansker og sørasiatiske gummihansker, kan du følge deg selv.